Belirlenen ve tanıtılan 3 bitkinin sahada bulunması yarışması, fotoğraf çekilmesi, konumunun belirlenmesi.
Ömerli Havzası ve bitki örtüsü hakkında bilgilendirme. Doğal kaynaklarımız ve çevrenin neden korunması gerektiğinin yerinde anlatılması / anlaşılması.
Isındırıcı Takım Oyunları
Takımın her üyesinin katkısının gerektiği, iletişim ve koordinasyonun önemli olduğu, ısınma oyunlarıdır.
Takım olarak çözebileceğim bu problemde/yarışmada nasıl bir taktik uygulamalıyım?
Arkadaşlarımla nasıl bir işbirliği yapmalıyım?
Ben kendimi iyi bir şekilde ifade etmezsem arkadaşlarım beni –yine de- anlayabilir mi?
Koordinasyon/eşgüdüm ve planlama gerekli midir?
Piri Reis’in Kayıp Hazinesi
Her sınıf için ayrı ayrı hazırlanmış müfredat bilgilerinin kullanıldığı çok heyecanlı bir oyun. Katılımcının yaşına göre, gölgesini ölçerek bir ağacın boyunu ölçmek, aynalar ve açı ölçerlerle yükseklikleri saptamak, temel harita bilgileri, pusula kullanmak, doğada yön bulmak gibi unsurlar öğretilir.
Tavuk pirzola tabağı ( 2 pirzola, patates kızartması, domates ve biber közde ), 1 meşrubat, 4 çeşit salata-açık büfe-, çay-kahve.
Ayrıca pasta servisi için tabak, çatal vb, buzdolabı kullanma imkanı.
Oyunlara katılan kişiler için 60 TL + KDV
Oyunlara katılmayıp, yanlızca yemek alanlar için 27,5 TL + KDV
( Kişi başı 5 TL karşılığı piknik alanımızdan da yararlanabilir, yemek almayabilirsiniz.)
You are viewing the text version of this site.
To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.
Need help? check the requirements page.